karacsonyi-foto

Rendelj borcsomagot az ünnepekre!

Mindenkinek vannak szép emlékei a tóparton eltöltött nyarakról, vagy egy pohár hideg fröccsről, miközben a másik part panorámáját nézi. Ezeket a téli ünnepekkor is felidézhetjük, hiszen egy kartonnyi balatoni bor mindig remek ajándék a karácsonyfa alá.

De akkor is jól esik egy pohár dél-balatoni bor, mikor éppen nyakig vagyunk az ünnepi készülődésben, sütés-főzésben és az ajándékok utáni rohangálásban. Bontsunk ki ilyenkor inkább egy palack bort a Matróz vagy a Horgony csomagból és végre élvezzük az adventet és a karácsonyt.

A Katamarán csomagban mindent megtalál, ami az ünnepi fogásokhoz passzolhat, így eggyel kevesebb elintéznivalót hagyunk az ilyenkor amúgy is hosszú listán.

Ha pedig a szilveszteri koccintásra is időben gondolunk, a Bordó gyöngyözőbor csomag igazi különlegesség lesz, amivel az új évet ünnepelhetjük.

matroz_csomag_2016

Matróz csomag

Ebbe a csomagba azokat a borokat válogattuk össze, amik a pincénk alapkövei. Frissek, gyümölcsösek, jól ihatóak. A mindennapok borai, ráadásul remek áron!

A sorban megtalálja mindenki a kedvére valót, akár egy könnyed rozéra, olaszrizlingre, chardonnay-ra, Irsai Olivérre vagy szürkebarátra támad kedve. A könnyedebb vörösbort a Sirály Merlot-nk képviseli, ami egy igazán kerek, vérbeli balatoni vörösbor.

A csomag tartalma:
1 palack Kapitány Irsai Olivér 2015
1 palack Mentőöv Rozé 2015
1 palack Horgony Chardonnay 2015
1 palack Torony Olaszrizling 2015
1 palack Iránytű Szürkebarát 2015
1 palack Sirály Merlot 2013

5.900,- Ft

Horgony karácsonyi csomag

Vásároljon öt palack Horgony nevű chardonnay borunkból és egy palackkal mi ajándékozzuk meg az ünnepek alkalmából.

A citromsárga színű bor illata intenzíven lép fel és körtét, licsit és más fehér húsú gyümölcsöket mutat. Kóstoláskor egy kerek kontúrokkal bíró bort kapunk, amely teltségével, jelentős beltartalmával arányos alkoholtartalommal bír. A savak az évjáratra jellemzően inkább lágy tónusúak. Az illat gyümölcsös jegyei a kortyban füstös, pörkölési zamatokkal egészülnek ki.

A csomag tartalma:
6 palack Horgony Chardonnay 2015

6.000,- Ft

bordo_csomag_2016

Bordó csomag

Van egy remek ajánlatunk a szilveszteri buliba. Most egy karton Bordó vásárlásakor csak 4 palackot kell kifizetni, mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a jó hangulathoz! 4-et fizet 6-ot kap!

A csomag tartalma:
6 palack Bordó 2015

7.200,- Ft

Katamarán csomag

A Katamarán csomagba olyan borokat válogattunk ünnepekre, amik minden alkalomhoz illenek. A Cirkáló egy fiatal ültetvényről származó, krémesen gyümölcsös olaszrizling, az ünnepi halételek ideális kísérője. A Katamarán rozé tartalmasabb az átlagnál, már a fajták okán is, hiszen a két cabernet házasításával készítettük, így akár a kacsasült mellé is passzol. Ha vöröshúsból készült étel kerül az ünnepi asztalra, akkor a Katamarán a jó választás. Mély illat, gyümölcshangsúly, bársonyos korty, akár önmagában sem utolsó!

A csomag mindhárom borból két palackot tartalmaz és a közelgő ünnepekre való tekintettel a szállítást most mi álljuk.

Tartalma:
2 palack Cirkáló Olaszrizling 2015
2 palack Katamarán Rozé 2015
2 palack Katamarán 2013

11.400,- Ft

unnepi_csomag_2016

Ünnepi csomag

A büszkeségeinket pakoltuk össze ebbe a csomagba, a három komoly dűlős borunk képviseli a komolyságot és a koncentrált vonalat, de az évvégére gondolva a három buborékos borunk is bekerült a csomagba.

A szürkebarátunk Matacs a dűlő szűztermése 2011-ből, telt, gazdag bor, hosszú lecsengéssel. A Kokas Merlot 2009-ből dűlő és hordóválogatás is egyben, 22 hónapnyi hordós érlelés gyümölcsei mellett fűszerességét is kiemelte. A Farkastanya Cabernet Franc, a meleg 2012-es évjárat termése, intenzív erdei bogyós gyümölcsök és fűszeresség határozza meg, a közel két év hordós érlelés alatt kerek egésszé állt össze.

A mi ünnepi ajándékunk a kedvezményes ár mellett az ingyenes házhozszállítás a csomag rendelésekor.

A csomag tartalma:
1 palack Kokas Merlot 2009
1 palack Matacs Szürkebarát 2011
1 palack Farkastanya Cabernet Franc 2012
1 palack Bordó 2015
1 palack Kék 2015
1 palack Zöld 2013

18.000,- Ft

Rendelés itt.


Megosztás:

Write a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.